Hotelski suite EXCLUSIVE odlikuje izvrstna kombinacija odtenkov črne barve, čistega belega bombaža in rdečih koral, s tem pa vas popelje v svet intimnosti in odmaknjenosti od zunanjega sveta. Suite je namenjen vsem, ki želite za kratek čas pobegniti iz vsakdana, se prepustiti živahnemu toku mesta Maribor in izživeti svoje skrite sanje. Bivanje pa obogatite z večernim razvajanjem med mehurčki v jacuzziju in pogledom v zvezdno nebo.
Hotelski suite MODERN vas s sožitjem odtenkov sivine, popolne beline in rjavega lesa popelje v pristno naravo, s tem pa v vas zdrami spomin na skorajda pozabljeno čistost in romantiko. Suite je namenjen vsem, ki se želite umakniti od hitrega toka življenja in se podati na umirjen sprehod po zasanjanem Lentu. Večerne urice pa lahko dopolnite z razvajanjem v dvoje ob majhnih tolmunčkih iz jacuzzija.

Povežite se z nami

Prijavite se na naše E-novice

Naslov hotela

BMT GASTRO d.o.o.

Dravska ulica 9,

SI-2000 Maribor

Slovenia, EU

ID za DDV: SI72421568

Kontaktni podatki

T: +386 (0)59 17 77 00

E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Če se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen, kliknite gumb "Strinjam se" Več o tem preberite tukaj..

Sprejmem piškotke s te strani.