Prepustite nam, da vam ponudimo le najboljše stvari. V sodobnem in elegantno opremljenem hotelu Lent se lahko resnično sprostite in uživate v odličnih storitvah in neskončni gostoljubnosti.

Manjši družinsko vodeni hotel Lent se nahaja v strogem centru mesta Maribor, na Lentu, in je izhodiščna točka za obisk vseh večjih mestnih atrakcij. Hotel Lent se odlikuje z zavidljivo lego na obrežju reke Drave, kjer se pogled razprostre na številne mostove, obrambna stolpa ter 400 let staro vinsko trto. Ne glede na to ali je Vaš obisk poslovne, turistične ali katere koli druge narave, je hotel Lent vsekakor idealna namestitev za Vas, saj smo pripravljeni zadovoljiti vsa Vaša pričakovanja in Vas navdihniti za vaš ponovni obisk.

V hotelu je na voljo 15 sodobno opremljenih dvoposteljnih sob, v katerih si boste lahko po celodnevnem odkrivanju mesta, nakupovanju ali aktivnosti v naravi privoščili sproščujoči počitek. Na voljo sta tudi 2 vrhunski hotelski suiti z jacuzzijem, ki se bodo vtisnile v spomin tudi najbolj zahtevnim gostom.

Prijazen ambient hotelske kavarne za Vas predstavlja možnost mirnih klepetov ob kavici, druženj s prijatelji in krajših sestankov. V poletnem času pa je na voljo tudi letni vrt, kjer se lahko osvežite z odličnimi koktejli.

 

Ker naš navdih ste vi, zadovoljni gostje!

Povežite se z nami

Prijavite se na naše E-novice

Naslov hotela

BMT GASTRO d.o.o.

Dravska ulica 9,

SI-2000 Maribor

Slovenia, EU

ID za DDV: SI72421568

Kontaktni podatki

T: +386 (0)59 17 77 00

E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Če se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen, kliknite gumb "Strinjam se" Več o tem preberite tukaj..

Sprejmem piškotke s te strani.