Kako do nas

Oddaljenost od železniške postaje

Hotel Lent*** je od glavne železniške in avtobusne postaje oddaljen 10 min hoje.

Iz smeri Nemčija / Avstrija

Vozite po avtocesti A1 (iz Gradca), ter A5 (iz Murske Sobote) v smeri Maribora. Izberite izvoz Maribor sever / Dravograd, Pesnica ob Dravi, in zapeljete na Pesniški rondo. Iz smeri Avstrije izberete prvi izvoz, iz smeri Murske Sobote pa četrti izvoz. Vozite po hitri cesti H2 v smeri Maribora in se držite desno. V semaforiziranem križišču zavijete desno.. Pri drugem semaforiziranem križišču zavijte levo in vozite vse do krožišča, kjer izberete prvi izvoz. Zavijete v prvo ulico na levi in prispete do reke Drave, kjer zavijete desno; po 300m prispete do našega hotela Lent*** na desni.

Iz smeri HRVAŠKE

Vozite po avtocesti A4 v smeri Maribor / Center in naprej po hitri cesti 430 v smeri Avstrije. Na hitri cesti H2 se po prečkanju reke Drave držite v razcepu desno. Na prvem semaforiziranem križišču po prehodu reke zavijte levo. Pri drugem semaforiziranem križišču zavijte levo in vozite do krožišča, kjer izberete prvi izvoz. Zavijete v prvo ulico na levi in prispete do reke Drave, kjer zavijete desno; po 300m prispete do našega hotela Lent*** na desni.

Oddaljenost letališč:

Maribor (Letališče Edvarda Rusjana) = 12 km
Gradec (Graz) = 68 km
Ljubljana (Letališče Jožeta Pučnika) = 150 km
Zagreb (Pleso) = 113 km
Dunaj (Schwechat) = 255 km

JAVNI PREVOZ

1 km od hotela se nahajata glavna avtobusna postaja (www.marprom.si) in železniška postaja (www.slovenske-zeleznice.si) postaja z odličnimi lokalnimi in mednarodnimi povezavami.

Connect with us

Sign up for our e-newsletters

Hotel address

BMT GASTRO d.o.o.

Dravska ulica 9,

SI-2000 Maribor

Slovenia, EU

ID za DDV: SI72421568

 

Contact Details

T: +386 (0)59 17 77 00

E:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Če se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen, kliknite gumb "Strinjam se" Več o tem preberite tukaj..

Sprejmem piškotke s te strani.